"En besked der forandrede mig"-afslutning

20. november

I går afsluttede vi, Gellerup Filmværksted, i samarbejde med Aarhus Filmværksted, ”En besked der forandrede mig”-projektet - en del af ”Hidden Voices Action Talks & Events” støttet af Aarhus17.

De unge, som havde deltaget i filmworkshoppen i slutningen af september, kom for at vise de skitsefilm, de havde produceret under workshoppen, og pitche/præsentere, hvordan de kunne tænke sig at udvikle dem til kortfilm. Producer fra Meta Film, Nina Bisgaard, holdt en talk om sit virke som producer med speciale i koproduktioner, og derefter var hun meddommer sammen med leder af Gellerup Filmværksted, Josephine Marie Bülow og direktør for Aarhus Filmværksted, Aage Rais. Det blev vurderet, at alle tre gruppers ideer var interessante og værd at gå videre med.

Derfor støttede vi den ide, vi syntes var bedst, med produktionsstøtte og kontantstøtte på 10.000 kr. Den andenbedste gruppe fik ligeledes produktionsstøtte og en kontantstøtte på 5.000 kr., og den sidste gruppe får mulighed for en fleksibel lynstøtteordning. Alle var glade og der blev skålet for deres ambitiøse indsats og for deres videre filmrejse.

Gellerup Film Workshop