Gellerup Filmværksted vil hjælpe pigerne ind i filmbranchen

27. Marts

Vores Brabrand har skrevet en fin lille artikel om Gellerup Filmværksted, herunder særligt vores indsats med at få flere piger til at blive interesseret i film.

De skriver blandt andet:

“Gellerup Filmværksted vil skabe interesse og filmforståelse hos unge folkeskoleelever i håb om at rekruttere morgendagens nye filmtalenter. Og i weekenden er det pigernes tur, når der afholdes storyboard workshop uden drenge. “

&

“Formålet er ifølge projektleder Josephine Bülow mest af alt at skabe et filmfællesskab, hvor unge helt ned til 13-14 år har mulighed for at prøve kræfter af med at lave egne filmprojekter. Hun er en af de bærende kræfter bag og har været det i halvandet år. Hun oplever, at mange lokale unge interesser sig for filmmediet, og det er dem, hun ønsker at hjælpe videre i processen ved at gøre rådgivning og professionelle faciliteter tilgængeligt. “

Læs hele artiklen her: https://voresbrabrand.dk/lokalefortaellinger/gellerup-filmvaerksted-vil-hjaelpe-pigerne-ind-i-filmbranchen/

Vi er stolte over artiklen, og glæder os til at flere unge mennesker kommer forbi os her i ‘Den Gode By’ i Blixens bygningen. Kom gerne forbi til en kop te eller kaffe og en film-snak.

Gellerup Film Workshop