FRAME THE MUSIC

14. juli

Musikvideoprojektet Frame the Music er løbet af stablen.

Vi havde en supergod ide-genererings-workshop med musikvideoproduceren Jonas Risvig, som bl.a. har produceret musikvideoer for Scarlet Pleasure, Noah Carter, Medina og mange flere. Han viste klip fra forskellige musikvideoer, som han har produceret, og delte ud af egne erfaringer, som var til stor hjælp for de unge deltagere. De unge mennesker blev delt op i to grupper. Den ene gruppe skulle producere musikvideo for artisten Mariana Misho og den anden gruppe for artisten Riff.

På nuværende tidspunkt er de unge mennesker gået ind i redigeringsfasen, og får besøg af Jonas Risvig på mandag, som skal give feedback på deres foreløbige musikvideoklip.

Mariana Misho musikvideooptagelser

Mariana Misho musikvideooptagelser

Riff musikvideooptagelser

Riff musikvideooptagelser