om os

Musikvideo1.JPG

Gellerup Filmværksted skal ses som en professionel legeplads, hvor der produceres og fortælles filmfortællinger i et samarbejde mellem nogle af de dygtigste filmbranchefolk i Aarhus og de unge i Aarhus Vest. Værkstedet giver børn og unge fra 12-30 år mulighed for at udvikle deres helt egen musikvideo, manuskripter, låne filmudstyr og få faglig og praktisk erfaring indenfor filmskabelse. Gellerup Filmværksted er lokaliseret i Gellerup, og har to klippestationer og produktionsudstyr tilknyttet.


Du har yderligere mulighed for at benytte Aarhus Filmværksteds tilbud indenfor; vejledning, konsulentordninger, workshops, talent camps, netværksarrangementer, udstyr og økonomisk støtte.

Gellerup Filmværksted er blevet etableret med hjælp fra lokale kræfter, og projektet er blandt andet en del af Gellerup Art Factory (som består af os i Gellerup Filmværksted, Cirkus Tværs, Sigrids Stue og Ung i Aarhus Vest). Derudover har vi samarbejdet med GAME, 365 Tekster, kunstnerkollektivet Jupiter, Yggdrasil - Det boligsociale hus i Gellerup/Toveshøj mfl.

Gellerup Filmværksted samarbejder pt. med de lokale skoler i Gellerup-området, med ‘Den Gode By’, Rap Akademiet/Ung i Aarhus Vest. Der udover er der et tæt samarbejde med Aarhus Filmværksted. Undervisning og vejledning varetages af kompetente instruktører, producere, fotografer og animatorer.

Gellerup Filmværksted har kontor i ‘Den Gode By’ i den nye store bygning ‘Blixens’ i Gellerup. Adressen er:
Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Kom i kontakt med os på kontakt-siden.

musikvideo3.JPG