om os

Musikvideo1.JPG

Gellerup Filmværksted skal ses som en professionel legeplads, hvor der produceres og fortælles filmfortællinger i et samarbejde mellem nogle af de dygtigste filmbranchefolk i Århus og de unge i Aarhus Vest. Værkstedet giver unge mellem 18-35 år mulighed for at udvikle deres helt egen musikvideo, manuskripter, låne filmudstyr og få faglig og praktisk erfaring indenfor filmskabelse. Gellerup Filmværksted er lokaliseret i Gellerup, og har to klippestationer og produktionsudstyr tilknyttet.


Du har yderligere mulighed for at benytte Aarhus Filmværksteds tilbud indenfor; vejledning, konsulentordninger, workshops, talent camps, netværksarrangementer, udstyr og økonomisk støtte.

Gellerup Filmværksted er blevet etableret med hjælp fra lokale kræfter, og projektet samarbejder blandt andet med Rap-akademiet, Ung i Aarhus, Eutopia, og 365tekster. Projektet er en del af Aarhus Filmværksted, og undervisning og vejledning varetages af kompetente instruktører, producere, fotografer og animatorer tilknyttet Aarhus.

Gellerup Filmværksted har kontor i iværksætterhuset Gazellefarmen,
Karen Blixens Boulevard 21, 8220 Brabrand

Kom i kontakt med os på kontakt-siden.

musikvideo3.JPG