Tilmeld dig 'Frame the Music'

Kom og vær med til vores musikvideoprojekt ‘Frame the Music’ nu på lørdag den 3. november kl. 10.

Jonas Risvig kommer og underviser lørdag den 3. og søndag den 4. november 10-15.

Han er musikvideoproducer og har bl.a. produceret musikvideoer for Medina, Christopher, Scarlet Pleasure og mange mange flere. Det er en fantastisk mulighed at få undervisning og professionel sparring fra en af de bedste musikvideoproducere i Danmark.

Vi har udvalgt 2-3 musiknumre, som der skal laves musikvideoer til.

I går sammen i grupper, hvor vi sammen vil finde ud af, hvilke roller I hver især skal have i jeres film-teams. Den første weekend går med ide-generering og planlægning. Selve optagelserne forventes at blive skudt i weekenden den 16.-18. november.

Elsker du musik og film, så meld dig til vores nye musikvideoforløb her.

Gellerup Film Workshop