En Besked Der Forandrede Mig

Beskedindsamling

Over sommeren 2018 har vi indsamlet beskeder med særlig betydning for dem der har modtaget dem.

 

For at indsamle beskeder fra vores målgruppe, unge i Aarhus Vest området, har vi holdt workshops for forskellige grupper unge, arrangeret et foredrag på Langkaer Gymnasium og udgivet en promotionsvideo.

 

Workshops

Vi har holdt flere workshops med unge fra Aarhus Vest for at snakke om hvilken betydning beskeder kan have og for at opfordre de unge til at indsende beskeder til os. Vi holdt blandt andet en beskedworkshop med en klasse fra Langkaer Gymnasium. Se billeder og læs mere om workshoppen under vores nyheder.

 

Foredraget ‘Beskeder Der Forandrer Os’

Onsdag d. 22. august fik Langkaer Gynmasium besøg af Abdel Aziz Mahmoud og Mary Consolata Namagambe. De holdt foredrag om bl.a. hate-beskeder og hvorfor de blander sig i den offentlige debat. Se herunder videoen vi optog under arrangementet.

 

Promotionsvideoer

I forbindelse med beskedindsamlingen lavede vi tre korte videoer og en lang for at gøre opmærksom på vores projekt.

Gellerup Film Workshop