FRAME THE MUSIC 2019

28. august 2019

FRAME THE MUSIC 2019 var en stor succes, hvor der blev produceret 2 kvalitetsfulde og interessante musikvideo:

BEKYMRINGER AF RIFF

Musikvideo-crewet bestod af:

Instruktør: Tor Sejthen, co-instruktør: Rafik Douieb, fotograf og colorgrader: Jonas Kjærsgaard, assisterende fotograf og produktionsassistent: Asbjørn Berg Jensen, klipper: Kristian Snedker, produktionsassistent: Monica Fisker, Produktionsassistent: Nina Hoang.

OBS: musikvideoen bliver lagt op ASAP, men pt. er der nogle tekniske udfordringer, som gør, at vi ikke kan lægge den op lige nu. Glæd jer…

THINKING OUT LOUD AF MARIANA MISHO,

Artist/sangerinde: Mariana Misho Producer og manager: Chadi Alderbas.

Musivideo-crewet bestod af:
Instruktør: Nushan Roshani Assisterende instruktør: Aske Sørensen, Fotograf: Jonas Kjærgaard Pedersen 2. Fotograf: Emilie Knuth Jensen Klipper: Nushan Roshani og Jonas Kjærgaard Pedersen Colorgrading: Nushan Roshani og Jonas Kjærgaard Pedersen Produktions assistent og skuespiller: Dalia el Dirawi Produktions assistent og danseinstruktør: Abderahman Othman (Aro) Colorgrading vejleder: Kasper Kurek

Gellerup Film Workshop